Starboard iGO 10´8 Zen Sup-lautapaketti

Alkuperäinen hinta oli: €649.00.Nykyinen hinta on: €485.00.

Varastossa Kalajoella, heti toimitukseen

PUMPATTAVA TÄYDELLINEN PAKETTI!
iGo on Starboardin suosituin ilmatäytteinen SUP-lauta, ja onko ihmekään, sillä se on kevyt, hauska ja samalla suorituskykyinen. Hyppää vain laudalle ja lähde liikkeelle! KUUDEN VUODEN TAKUU!

iGo on Starboardin suosituin ilmatäytteinen SUP-lauta, ja onko ihmekään, sillä se on kevyt, hauska ja samalla suorituskykyinen. Hyppää vain laudalle ja lähde liikkeelle!

Varmista turvallisuutesi laudan mukana tulevalla, kevyellä jalkaremmillä, jonka avulla SUP-lautasi toimii myös pelastuslauttana. Laudan keulan kiinnitysremmien avulla voit ottaa mukaasi haluamasi tarvikkeet vedenkestävään laukkuun ja lähteä seuraavalle isolle SUP-seikkailullesi!

iGO ilmatäytteiset SUP-laudat ovat tunnetusti vakaita, nopeita ja helppoja kääntymään. Laudan suora ulkolinja auttaa pitämään laudan kulun suuntavakaana, ja saat melottua useamman vedon yhdeltä puolelta ennen puolenvaihdon tarvetta. Tämän ansiosta eteneminen on helpompaa ja lauta kulkee nopeammin. Tämä SUP-lauta on täydellinen valinta ensikertalaisille, perheille ja lemmikeille – oikeastaan jokaiselle, joka haluaa nauttia helposta ja hauskasta suppailuajasta missä vain! Lauta on erittäin kevyt vain 8,6kg siksi lauta on helppo kantaa ja käsitellä! 

10’8” x 33” iGO ZEN SUP-lauta on erityisesti aloittelijoiden suosima koko, joka sopii erinomaisesti niin koulutuskäyttöön kuin yleislaudaksi. Lauta kääntyy nopeasti kuin pidemmät laudat, ja siinä on enemmän liukua kuin lyhyemmissä lautamalleissa. Laudan leveys tekee laudasta erinomaisen vakaan.

Mikäli teet pidempiä SUP-retkiä tai kaipaat vauhtia vesille, suosittelemme saman laudan Touring-versiota Starboard Touring 12´6 – täydellinen SUP-lautapaketti.

iGO 10´8 ZEN
Pituus:
10’8” / 325 cm
Leveys: 33” / 84 cm
Paksuus: 6″ / 15cm
Melojan paino: 50-120kg
Kantavuus: 140kg
Laudan paino: 8,8 kg

Mukana tulee leash ja 3 osainen säädettävä Starboard mela

lisätietoja Starboard

KUUDEN VUODEN TAKUU!

Starboard haluaa vastuullisena valmistaja huolehtia toimintansa ja tuotteidensa hiilijalanjäljestä
Starboard Blue vastuullisuusohjelma