Tietoa meistä

Olemme maan johtava purjelautailu-, leijalautailu- ja SUP (Stand Up Paddle boarding)-välineiden ja  tarvikkeiden maahantuoja. Olemme edustaneet ja maahantuoneet Severnen purjeita, Starboardin purjelautoja sekä Airushin leijoja, sekä tarvikkeita edellisiin vuodesta 2006. Meiltä löytyy myös talvipurjelautailu- ja Kitewing-välineitä.

Tuotteet tuodaan meille suoraan valmistajalta ilman varastointia Euroopassa! Mielestämme surffaajan ei tarvitse saati kuulu odotella välineiden saantia kaudella, vaan pidämme niitä AINA varastossa. Me varastoimme ja jälleenmyymme tuotteita sekä suoraan loppuasiakkaille että jälleenmyyjillemme.

Harrastetaan ja opitaan yhdessä

Maahantuojana haluamme olla mukana rakentamassa kestävää pohjaa uudelle harrastukselle. Järjestämme koulutusta ja demotilaisuuksia, joissa tuomme asiantuntijat ja välineet asiakkaiden ulottuville.

Koulutamme myös aktiivisesti jälleenmyyjiämme; jakamalla enemmän tietoa ja taitoa varmistamme oikean viestin välittymisen myös loppuasiakkaalle.

Miksi edustamme juuri näitä merkkejä?

Vuonna 2008 syntyi idea, jonka juurista käynnistyi Red Paddle Co:n toiminta. Suppailu oli vasta pääsemässä vauhtiin ja meille tuli hullu ajatus siitä, että suppailu voisi olla parempaa ilmatäytteisillä laudoilla. Ihmiset pitivät ajatustamme kummallisena, sillä kukaan ei tahtonut uskoa, että ilmatäytteisistä laudoista voidaan tehdä riittävän jäykkiä, jotta ne suoriutuisivat yhtä hyvin kuin kovat laudat. Odotuksena ihmisillä oli ilmapatja, joka joustaisi keskeltä. Ajan myötä epäilyt ovat hälvenneet ja ihmiset ovat muuttaneet mieltään ilmatäytteisistä laudoista. Oikeastaan laudoista on pidetty. Me uskomme, että ilmatäytteinen SUP-lauta ei ole kompromissi. 

Starboard on maailman johtava purjelautamerkki, ja Starboardin panostus tuotekehittelyyn ja monipuoliseen tuotetestaukseen, jonka myötä laudat sijoittuvat testeissä maailman parhaimmistoon. Uusi purjelautailun Olympialuokka Starboard IQFOIL

Airushilla on erittäin vahva osaaminen erityisesti pumpattavissa leijoissa. Airushin leijoissa onkin todellisia ”trend settereitä”. Jatkuva tuotekehitys ja vahva tiimi tekevät Airushista koko ajan vahvemman.

Severnen purjeet kantavat menestyneen purjelautailija Ben Severnen nimeä. Purjeet ovat erittäin toimivia ja niitä kehitetään jatkuvasti vastaamaan kuluttajien tarpeita. Myös fantastiset testitulokset puhuvat tämänkin merkin puolesta.

Liity menestyjien joukkoon!

Etsimme jatkuvasti ympäri Suomen jälleenmyyjiä tuotteillemme. Oleellista on halu menestyä ja halu tarjota asiakkaalle parasta mitä markkinoilla on.

 

Yhteistyöterveisin Rautio Sports
Jarno Rautio