Red Paddle Co Compact 9’6 Sup-lautapaketti

Alkuperäinen hinta oli: €1,549.00.Nykyinen hinta on: €795.00.

Varastossa Kalajoella, heti toimitukseen

9’6’’ Compact on yksi planeetan helpoimmin kuljetettavista SUP-laudoista. Matkustatpa sitten jalan, pyörällä tai julkisella liikenteellä, rakastut tämä laudan kuljetukseen repun kokoisessa laukussa.

Puolet koosta – tuplaa seikkailusi! Vallankumouksellinen lauta, joka tarjoilee mukavuutta ja suorituskykyä – täydellinen viikonloppuseikkailulle tai rentoon suppailuun työpäivän jälkeen!

KÄYTTÄJÄN PAINO MAX 95 kg
KÄYTTÖTYYLI All-rund fun
KÄYTTÄJÄN TAITOTASO MIN Aloittelija

Pituus: 9’6″
Leveys: 32″/ 813mm
Paksuus: 4.7″/120mm
Tilavuus: 222 litraa
Laudan paino: 7,25kg

9’6’’ Compact on yksi planeetan helpoimmin kuljetettavista SUP-laudoista. Matkustatpa sitten jalan, pyörällä tai julkisella liikenteellä, rakastut tämä laudan kuljetukseen repun kokoisessa laukussa.

Laudan muotoilu perustuu Red Paddle Co.:n palkittuun 10’” Ride-lautaan. Compact tarjoaa täydellisen sekoituksen vakautta ja hallittavuutta, joiden ansiosta pääset vesille lähes missä ja milloin vain. Laudan ominaisuudet ja innovaatiot ovat tehneet laudasta todella käytännöllisen ihmisille, joilla ei ole tilaa SUP-laudan säilyttämiseen, tai jotka haluavat kuljettaa lautaansa hyvin helposti.

Compactin valmistuksessa on käytetty Red Paddle Co.:n luomaa, uutta kudontaprosessia, jota käytetään vetolujuudeltaan hyvin vahvaa kuitumassaa

UUTTA! SÄÄDETTÄVÄ KIINNITYSJÄRJESTELMÄ

Uusi, parempi kiinnitysjärjestelmä tuo lautoihin kolme säädettävää mustekalaremmiä. Tupla-D-rengaskiinnitys tekee remmien säätämisestä vaivatonta ja pieni lenkki on ideaali vesipullon säilytykseen. Vahvistetut kuormapisteet varmistavat, että voit ottaa mukaasi tarpeeksi tarvikkeita kaikille seikkailuillesi.

Paketissa on mukana:
-Red Carbon 5-osainen mela
-Red Coiled leash karkuremmi
-Red Compact kuljetusreppu
-Red Titan Pump II
-Kaksi irroitettavaa evää
-Korjaussarja
-Keulassa kuljetushihnat
-Vedenkestävä puhelinpussi