Red Paddle Sports 11 HT Violetti Sup-lautapaketti

Alkuperäinen hinta oli: €1,349.00.Nykyinen hinta on: €685.00.

Varastossa Kalajoella, heti toimitukseen

11’0″ SPORT PURPLE MSL ILMATÄYTTEINEN SUP-LAUTAPAKETTI
Vie suppailusi uudelle tasolle ja kulje lujempaa ja kauemmas kuin uskoit olevan mahdollista Redin uudella 11’0 Sportlla. Nyt saatavilla violettina.

KÄYTTÄJÄN PAINO MAX 95 kg
KÄYTTÖTYYLI Touring
KÄYTTÄJÄN TAITOTASO MIN Aloittelija

Pituus: 11’0″
Leveys: 30″/ 762mm
Paksuus: 4.7″/120mm
Tilavuus: 234 litraa
Laudan paino: 10,45kg

11’0″ SPORT PURPLE MSL ILMATÄYTTEINEN SUP-LAUTAPAKETTI

Vie suppailusi uudelle tasolle ja kulje lujempaa ja kauemmas kuin uskoit olevan mahdollista Redin uudella 11’0 Sportlla. Nyt saatavilla violettina.

Redin urheilullinen 11’0” Sport, ilmatäytteinen SUP-lauta on rakennettu vauhtia ja suorituskykyä varten. Lauta on ideaali melojalle, joka haluaa parantaa suoritustaan – se sopii erityisesti sinulle, joka haluat siirtyä 10’6” Ride-laudasta vauhdikkaampaan ja dynaamiseen suorituskykyyn.

Speed-perä on koko Sport-sarjan uusi ominaisuus. Se lisää laudan nopeutta ja hallittavuutta. Kumilla päällystetty perän kantti auttaa perää vapautumaan vedestä ja lisäämään nopeutta. 11’0” Sportin virtaviivainen muoto leikkaa veden läpi vaivattomasti, ja keulan muotoilu lisää laudan liukua. 11’0” on nopea täyttää, ja se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn etenkin tasaisessa vedessä. Lauta on suunniteltu max 90-kiloiselle suppaajalle, mutta 11’0” Sport on vakaa myös hieman kookkaamman suppaajan alla. Pidemmille retkille istuu paremmin 12’6” Sport. Kaikissa Sport-sarjan laudoissa on Red Paddle Co:n patentoima RSS-lattajärjestelmä, joka maksimoi laudan jäykkyyden. Laudan valmistuksessa käytetyn, eksklusiivisen MSL-materiaalin kanssa syntyy yhdistelmä ensiluokkaista vakautta ja kestävyyttä.

Laudan pohjassa on maailman johtavan surffilautojen evien valmistajan FCS:n irrotettava evä. FCS-evät istuvat evälaatikkoon helposti ja pysyvät tiukasti kiinni käsin kiristettävällä ruuvilla. Ergonomisten, putkimaisten kahvojen ansiosta kannat lautaasi pehmeän mukavasti.

UUTTA! AIEMPAA PAREMMAT RSS-LATAT

Latat ovat nyt kirkkaan väriset, jotta et hukkaa niitä SUP-seikkailullasi. Lattojen etureunat ovat pyöreämmät, minkä ansiosta ne on helpompi asettaa paikoilleen. Lattojen uusi valmistusmateriaali tekee niistä kestävämmät ja kierrätyskelpoiset.

UUTTA! SÄÄDETTÄVÄ KIINNITYSJÄRJESTELMÄ

Uusi, parempi kiinnitysjärjestelmä tuo Voyageriin kolme säädettävää mustekalaremmiä. Tupla-D-rengaskiinnitys tekee remmien säätämisestä vaivatonta ja pieni lenkki on ideaali vesipullon säilytykseen. Vahvistetut kuormapisteet varmistavat, että voit ottaa mukaasi tarpeeksi tarvikkeita kaikille seikkailuillesi.

UUTTA! MUUNTAUTUVA ATB-LAUKKU

Esittelyssä täysin uudistettu, kaikkiin maastoihin sopiva kuljetusreppu. Laukun runko ja rakenne mahdollistaa laukun imemisen tyhjäksi niin, että se kulkee huomaamattomasti mukana suppaillessasi. Laukun alla olevat pyörät toimivat kaikissa olosuhteissa, ja täyden laukun painopiste ja taakka on säädettävissä jokaiselle kantajalle juuri sopivaksi. Tarvitsemasi lisätavarat ovat helposti saatavilla suurissa ulkotaskuissa, ja melan lapa kulkee turvallisesti laukun sisällä omassa taskussaan. Laukun materiaali on vettä hylkivä.

Paketissa on mukana:
– Red Hybrid Tough 3-osainen mela. Varsi hiilikuitu/lasikuitu, nylon lapa
– Red Coiled leash karkuremmi
– ATB kuljetusreppu
– Red Titan Pump II
– Irroitettava FCS evä
– Korjaussarja
– Keulassa kuljetushihnat