Red Paddle Co Sport 11 HT Sup-lautapaketti

Alkuperäinen hinta oli: €1,349.00.Nykyinen hinta on: €685.00.

Varastossa Kalajoella, heti toimitukseen

Tässä laudassa yhdistyvät tyyli ja nopeus! Vie suppailusi uudelle tasolle ja kulje nopeampaa ja pidemmälle kuin luulit olevankaan mahdollista.

KÄYTTÄJÄN PAINO MAX 95 kg
KÄYTTÖTYYLI Touring
KÄYTTÄJÄN TAITOTASO MIN Aloittelija

Tässä laudassa yhdistyvät tyyli ja nopeus! Vie suppailusi uudelle tasolle ja kulje nopeampaa ja pidemmälle kuin luulit olevankaan mahdollista.

KÄYTTÄJÄN PAINO MAX 95 kg
KÄYTTÖTYYLI Touring
KÄYTTÄJÄN TAITOTASO MIN Aloittelija

Pituus: 11’0″
Leveys: 30″/ 762mm
Paksuus: 4.7″/120mm
Tilavuus: 234 litraa
Laudan paino: 10,45kg

11’0” ilmatäytteinen Sport on rakennettu nopeaksi ja suorituskykyiseksi. Tämä lauta onkin ideaai valinta sinulle, joka haluat parantaa omaa suppailutasoasi. 11’0” Sport on suunniteltu hieman edistyneemmälle suppailijalle, joka haluaa keskittyä nopeuteen ja dynaamiseen suorituskykyyn.

Speed Tail. Tämä täysin uusi ominaisuus on nyt kaikissa Sport-malleissa. Se tuo lautaan lisää nopeutta ja käsiteltävyyttä. Perän kanttien kumipäällyste auttaa laudan perää irtoamaan vedestä paremmin ja lisää laudan nopeutta. 11’0” Sportin sileä muoto leikkaa veden läpi vaivattomasti, ja pidennetty keula tuo lautaan lisää liukua.

UUTTA! AIEMPAA PAREMMAT RSS-LATAT

Latat ovat nyt kirkkaan väriset, jotta et hukkaa niitä SUP-seikkailullasi. Lattojen etureunat ovat pyöreämmät, minkä ansiosta ne on helpompi asettaa paikoilleen. Lattojen uusi valmistusmateriaali tekee niistä kestävämmät ja kierrätyskelpoiset.

UUTTA! SÄÄDETTÄVÄ KIINNITYSJÄRJESTELMÄ

Uusi, parempi kiinnitysjärjestelmä tuo Voyageriin kolme säädettävää mustekalaremmiä. Tupla-D-rengaskiinnitys tekee remmien säätämisestä vaivatonta ja pieni lenkki on ideaali vesipullon säilytykseen. Vahvistetut kuormapisteet varmistavat, että voit ottaa mukaasi tarpeeksi tarvikkeita kaikille seikkailuillesi.

UUTTA! muuntautuva atb-laukku

Esittelyssä täysin uudistettu, kaikkiin maastoihin sopiva kuljetusreppu. Laukun runko ja rakenne mahdollistaa laukun pakkaamisen pieneksi kuljetukseen niin, että se kulkee huomaamattomasti mukana suppaillessasi. Laukun alla olevat pyörät toimivat kaikissa olosuhteissa, ja täyden laukun painopiste ja taakka on säädettävissä jokaiselle kantajalle juuri sopivaksi. Tarvitsemasi lisätavarat ovat helposti saatavilla suurissa ulkotaskuissa, ja melan lapa kulkee turvallisesti laukun sisällä omassa taskussaan. Laukun materiaali on vettä hylkivä.

Paketissa on mukana:
– Red Hybrid Tough 3-osainen mela. Varsi hiilikuitu/lasikuitu, nylon lapa
– Red Coiled leash karkuremmi
– ATB kuljetusreppu
– Red Titan Pump II
– Irroitettava FCS evä
– Korjaussarja
– Keulassa kuljetushihnat