STARBOARD WINGFOIL 7´0 – TÄYDELLINEN PAKETTI DEMO

1,590.00

DEMO PAKETTI

Täydellinen Wingfoil – paketti isolla 7´0 laudalla, oiva valinta alkuun ja kookkaammille kuskeille!

Freewing Go 4.5 siipi

Wingboard on tullut jäädäkseen. Toiset surffarit löytävät nopeasti oikean tekniikan, kun taas toisilla harjoittelu vie kauemmin. Siksi on erittäin tärkeää valita oikeanlaiset välineet ja tuntea lajin tekniset perusteet.

Wingboard tuo menoon helppoutta ja vakautta. Laudan tilavuus on mahdollisimman kaukana jaloistasi, laudan kanteissa, vakauden lisäämiseksi. Vakautta lisää myös käyttäjän jalkojen asento, mikä on mahdollisimman lähellä siipeä. Wingboard on myös ohut, mikä parantaa laudan ajettavuutta. Madallettu kansi lisää lautaan vakautta entisestään ja tuo sinut lähemmäksi foil-evää lisäten näin kontrollia.
Wingboardin pyöreä keulamuotoilu tuo lautaan anteeksiantavuutta, sillä se ei tartu kiinni veteen eikä siten hidasta kulkua.

 

Laudan takaosan vesikanavien ansiosta laudan kanteen ei kerry vettä, ja laatikkoimaiset kantit lisäävät kannen kelluttavuutta ja vakautta. Laudan foil-siiven sijainti on optimoitu nopeisiin nousuihin ja tasapainoiseeen ajoon. Laudan kantokahva on siirretty laudan pohjaan, jotta lautaa on helppo kantaa siiven kanssa.

7’0″ x 30″  140 L

  • pituus: 7’0″ / 213 cm
  • leveys: 30″ / 76 cm

lauta sopii aloittelijalle alle 100kg ja harrastajalle alle 120kg

Helppokäyttöinen – kompakti – jäykkä. Kokonaan uusi Freewing Go joka sopii erinomaisesti yleis ja talvikäyttöön.

Freewing GO sopii kaiken tasoisille siipipurjehtijoille erityisesti aloittelijoille ja talvikäyttöön. Siivessä on pienet ikkunat, joten se on erityisen kestävä talvikäytössä. Geometria on todella kompakti ja siksi siiven päät eivät osu jäähän/veteen edes isommissa 5.5 ja 6.5m2 siivissä. Siivessä on matalampi rakenne (pienempi AR) kuin muissa vastaavissa siivissä ja siksi sen tuulen kesto on hyvä ja se antaa riittävästi tehoa liikkeelle pääsyyn. Myös kädensijojen kokoa on hieman suurennettu, jotta niitä olisi helpompi käyttää käsineet kädessä.

Wing käyttöön sopiva alumiini 72cm pitkä masto, QUICK LOCK 2 versio.

STARBOARD WING SET S-TYPE 1500 QL2 . Siipisetti Wingfoil mastoon.