STARBOARD SUP TOURING 12´6 ZEN paketti M

499.00 SIS ALV 24%

Varastossa Kalajoella, heti toimitukseen

 

PUMPATTAVA TÄYDELLINEN PAKETTI! Tämä SUP-lauta on seikkailijan suosikki! Starboardin Touring-lautojen tasapaininen liuku ja muut ensiluokkaiset ominaisuudet ovat tehneet niistä yhden maailman korkeimmin arvostetuimmista SUP-laudoista. KUUDEN VUODEN TAKUU!

 

Tämä SUP-lauta on seikkailijan suosikki! Starboardin Touring-lautojen tasapaininen liuku ja muut ensiluokkaiset ominaisuudet ovat tehneet niistä yhden maailman korkeimmin arvostetuimmista SUP-laudoista.

Touringin leveämpi keula ja suorakulmaisempi perä tekevät laudasta vakaamman, erityisesti haastavammissa olosuhteissa. Starboardin ilmatäytteisissä laudoissa on tavaramerkkinä kantohihna, jonka avulla kannat lautasi veteen vaivattomasti, molemmat kädet vapaina! (ZEN lautaa olkaremmi on hankittavissa jälkikäteen, lisävarusteena) Edge release -teknologia synnyttää laudan perään laminaarisen virtauksen, jonka myötä laudan liu’ussa on vähemmän vastusta. Valmistusteknologian ansiosta lauta on myös kestävämpi ja pitkäikäinen.

Touring 12’6” x 30” SUP-laudassa yhdistyvät tasapaino, nopeus, vakaus ja ohjattavuus. Laudan kapea leveys tekee siitä nopean ja tuo laudan kulkuun suoralinjaisuutta. Yhdensuuntainen ulkolinja palauttaa lautaan sen vakauden, joka usein häviää laudan seisonta-alueella, ja saa laudan liukumaan vedessä tasaisemmin. Käyttäjän maksimipaino on 110 kg.

12’6” X 30” TOURING ZEN SINGLE CAMBER tulee täytenä pakettina. Pakettiin kuuluvat:
– karkuremmi
– korkealaatuinen kuljetusreppu
– kolmiosainen mela
– pumppu, paikkarasia

pituus: 12’6” / 381 cm
leveys: 30” / 76 cm

paksuus: 6″ / 15cm
tilavuus: 351 litraa
melojan paino: 50-110kg
kantavuus: +150kg

KUUDEN VUODEN TAKUU!

Starboard haluaa vastuullisena valmistaja huolehtia toimintansa ja tuotteidensa hiilijalanjäljestä
Starboard Blue vastuullisuusohjelma