STARBOARD SUP IGO 10´8 ZEN PAC

Alkaen: 449.00 SIS ALV 24%

BLACK ISLAND SUP PUMPPU 12V

12V pumppu. 5 eri suutinta SUP laudoille, vetoleluille, kumiveneille ym (Halkey Roberts, Boston Valve, Lightning Valve, ECO Valve). Nopea 2-vaiheinen pumppu!

RED PRO CHANGE JACKET EVO LS NAVY

Erinomainen takki vaatteidenvaihtoon, avantouintiin, lämmittelyyn mihin vaan missä tarvitaan lämmintä suojaa.

RED DRY BAG 30L BLUE

Varastossa Kalajoella, heti toimitukseen

PUMPATTAVA TÄYDELLINEN PAKETTI!
iGo on Starboardin suosituin ilmatäytteinen SUP-lauta, ja onko ihmekään, sillä se on kevyt, hauska ja samalla suorituskykyinen. Hyppää vain laudalle ja lähde liikkeelle! KUUDEN VUODEN TAKUU!

iGo on Starboardin suosituin ilmatäytteinen SUP-lauta, ja onko ihmekään, sillä se on kevyt, hauska ja samalla suorituskykyinen. Hyppää vain laudalle ja lähde liikkeelle!

Varmista turvallisuutesi laudan mukana tulevalla, kevyellä jalkaremmillä, jonka avulla SUP-lautasi toimii myös pelastuslauttana. Laudan keulan kiinnitysremmien avulla voit ottaa mukaasi haluamasi tarvikkeet vedenkestävään laukkuun ja lähteä seuraavalle isolle SUP-seikkailullesi!

iGO ilmatäytteiset SUP-laudat ovat tunnetusti vakaita, nopeita ja helppoja kääntymään. Laudan suora ulkolinja auttaa pitämään laudan kulun suuntavakaana, ja saat melottua useamman vedon yhdeltä puolelta ennen puolenvaihdon tarvetta. Tämän ansiosta eteneminen on helpompaa ja lauta kulkee nopeammin. Tämä lauta on täydellinen valinta ensikertalaisille, perheille ja lemmikeille – oikeastaan jokaiselle, joka haluaa nauttia helposta ja hauskasta suppailuajasta missä vain!

10’8” x 33” iGO ZEN on erityisesti aloittelijoiden suosima koko, joka sopii erinomaisesti niin koulutuskäyttöön kuin yleislaudaksi. Lauta kääntyy nopeasti kuin pidemmät laudat, ja siinä on enemmän liukua kuin lyhyemmissä lautamalleissa. Laudan leveys tekee laudasta erinomaisen vakaan.

iGO 10´8 ZEN
Pituus:
10’8” / 325 cm
Leveys: 33” / 84 cm

Paksuus: 6″ / 15cm
Melojan paino: 50-120kg
Kantavuus: 140kg
Paino: 8,8 kg

Mukana tulee leash ja 3 osainen säädettävä Starboard mela

lisätietoja Starboard

KUUDEN VUODEN TAKUU!

Starboard haluaa vastuullisena valmistaja huolehtia toimintansa ja tuotteidensa hiilijalanjäljestä
Starboard Blue vastuullisuusohjelma