Red Paddle Co Elite 14X27 Kilpalautapaketti

Alkuperäinen hinta oli: €1,499.00.Nykyinen hinta on: €1,049.00.

Ei tällä hetkellä varastossa

Tehty kisahenkisille suppailijoille, jotka haluavat mukaan 14’0” -luokkaan!

KÄYTTÄJÄN PAINO MAX 110 kg
KÄYTTÖTYYLI Racing
KÄYTTÄJÄN TAITOTASO MIN Keskitasoinen

Tehty kisahenkisille suppailijoille, jotka haluavat mukaan 14’0” -luokkaan!

KÄYTTÄJÄN PAINO MAX 110 kg
KÄYTTÖTYYLI Racing
KÄYTTÄJÄN TAITOTASO MIN Keskitasoinen

Pituus: 14’0″
Leveys: 27″/ 660mm
Paksuus: 5.90″/150mm
Tilavuus: 343 litraa
Laudan paino: 11,95kg

14’0″ -luokka on suunnattu hieman kookkaammille suppailijoille, jotka pitävät pitkien matkojen kisasuppailusta. 14’0” Eliten leveä peräosa tuo lautaan erinomaisen vakauden ja kontrollin, ja siinä on laudoissa on ainutlaatuisia Red Paddle Co:n ominaisuuksia kuten patentoitu RSS-lattajärjestelmä, joka tuo lautaan jäykkyyttä, ja FFC-järjestelmä, joka jäykistää laudan keulaa ja ohjaa voiman laudan perään tuoden liukuun vauhtia. Nämä kaksi ominaisuutta yhdessä tekevät Elitestä markkinoiden nopeimman ilmatäytteisen SUP-laudan.
Laudan keulassa on tuplaevä, joka auttaa lautaa pysymään suunnassaan ja pitämään veden pois laudan kannelta. Lasikuidusta valmistettu keskievä lisää lautaan juuri oikean määrän pitoa, ja auttaa evää pysymään puhtaana vedessä kelluvista haitoista. Useiden kantokahvojen ansiosta laudan saa nopeasti veteen ja sieltä pois. Kahvat on suunniteltu ja asemoitu siten, etteivät ne olisi tiellä kisaamisen aikana. Laudan timanttileikkauksella muotoiltu kansi antaa suppailijalle ultimaattisen pidon kaikissa kisavaiheissa.

Kisan jälkeen voitkin rullata laudan takaisin kuljetusreppuun ja viedä sen mukanasi minne vain, ilman pelkoa laudan kolhiintumisesta kuljetusvaiheessa.

Paketissa on mukana:
– kuljetusreppu
– pumppu
– mela
– evät