LINKKULUKKO AXA FOLD 85

79.00

Varastossa Kalajoella, heti toimitukseen

AXA Fold 85 on 85 cm moderni näköinen, tyylikäs taitettava lukko.

AXA Fold 85 -mallissa on kätevä pidike. Tämä voidaan kiinnittää pullohäkkiin tai kiinnittää sen tangon ympärille kahdella mukana toimitetulla hihnalla. Lukko on sijoitettu pidikkeen alaosaan, joten voit kallistaa sitä helposti. Koska lukkoa ei tarvitse liu’uttaa ulos pidikkeestä, se sopii kaikkiin kehyksiin.

Vallankumouksellisen lukitusmekanismin ansiosta lukko on kiinnitetty pidikkeeseen siten, että se ei pyöri pyöräilyn aikana.

Joustavien liitosten ja kevyen painon ansiosta lukko on erittäin helppo käyttää. Lukko on valmistettu karkaistusta teräksestä ja kestää leikkaamista ja vetämistä.

Taitto on kätevä napsautustoiminto. Sivulla on lovi, johon voit helposti asettaa lukon. Heti kun teet sen, kuulet selkeän napsautuksen. Avain voidaan nyt poistaa ja se on lukittu. Lukossa on pehmeä kotelo, joka estää naarmuja pyöräsi kehykseen.

AXA Fold -laitteessa on symmetrinen avain, joka on erittäin kätevä avattaessa ja sulettaessa, etenkin pimeässä! Lukossa on myös pölysuojus, joka suojaa sylinteriä kosteudelta ja pölyltä. Tämä auttaa lukon kestävyydessä.

Turvallisuuskuvaus:
Turvataso 9
Erittäin turvallinen sylinteri