CUBE ATTENTION SLX 23 SEA’N’ORANGE M

Alkuperäinen hinta oli: €1,249.00.Nykyinen hinta on: €1,149.00.

Ei tällä hetkellä varastossa

CUBE Attention SLX 2023 maastopyörä kerää katseita. Attention SLX paistattelee parrasvaloissa solakalla hissitolppavalmiilla rungollaan ja naulan kantaan osuvilla komponenttivalinnoillaan. RockShoxin ilmatoiminen joustokeula yhdistää helpon säädettävyyden sulavaan röykkyjen suodatukseen ja tarkkaan ohjaukseen. Shimanon legendaarisen luotettavassa 1×12-voimansiirrossa on uskomattoman laaja vaihdealue sekä päihittämätön tarkkuus ja helppokäyttöisyys. Paketin viimeistelevät voimakkaat hydrauliset levyjarrut sekä uskomattoman pitävät 2,1 tuuman renkaat.

CUBE Attention SLX 2023 maastopyörä

Joskus ulkonäön ollessa kohdillaan, on myös sisältö priimaa. Attention SLX:n solakka ulkomuoto ja hienovaraiset yksityiskohdat vihjaavat myös pinnan alla piilevän jotain erinomaista. Viimeistään RockShoxin ilmakeula ja Shimanon legendaarinen 1×12-voimansiirto vahvistavat kyseessä olevan todellinen peto.
Attentionin sulavista linjoista käy kiittäminen sen tasaisesti hitsattuja emä- ja satulaputken saumojen. Kierteellinen keskiölaakeri ja rungonsisäiset vaijerit parantavat kestävyyttä ja helpottavat huoltoa. Flat disc mount yhdistyy saumattomasti seisontatuen kiinnikkeeseen sekä integroituihin lokasuojien ja tavaratelineen kiinnityspisteisiin. Päivitettyyn runkogeometriaan kuuluu mm. varmemman ajokokemuksen mahdollistava madallettu vakaaputki ja kapeneva emäputki. Vaijerit kulkevat rungon sisällä vähentäen huollon tarvetta. Etu- ja takahaarukassa on runsaasti tilaa leveille, pitäville ja mukaville 2,25 tuuman renkaille. Ajokokemuksen karttuessa Attention on mahdollista varustaa myös hissitolpalla.
Runko

Aluminium Lite, AMF, Double Butted, sisäinen vaijerinvienti, Tapered Head Tube, Flat Mount Brake, SIC Mount kiinnityspaikka, FM Kickstand seisontatuen kiinnityspaikka

Keula

RockShox Judy Silver TK AIR, 100 mm joustomatka, PopLoc

Ohjainlaakeri

CUBE FPH868, Semi-Integrated

Ohjainkannatin

CUBE Performance Stem SLX, 31,8 mm

Ohjaustanko

CUBE Rise Trail Bar, 680 mm

Gripit

ACID React

Takavaihtaja

Shimano XT RD-M8100-SGS, ShadowPlus, 12-vaihteinen

Vaihde-/jarruvivut

Shimano Deore SL-M6100, Rapidfire-Plus

Jarrut

Shimano BR-MT200/UR300, Hydrauliset levyjarrut, PM/FM (180 mm/160 mm)

Keskiö

Shimano SM-BB52, 73 mm BSA

Kammet

Shimano FC-MT511, 32T, Boost

Takapakka

Shimano Deore CS-M6100, 10-51T

Vannekehät

CUBE ZX20, 32H, Disc

Etunapa

Shimano HB-M4050, QR, Centerlock

Takanapa

Shimano FH-MT401, QR, Centerlock

Eturengas

Conti Ruban, 2.1

Polkimet

ACID PP MTB

Satula

Natural Fit Venec Lite

Satulatolppa

CUBE Performance Post, 27.2 mm

Satulatolpan kiristin

CUBE Varioclose, 31.8 mm

Paino

13,4 kg

Maksimipaino (sis. pyörän ja kuskin)

150 kg

Valmistaja

CUBE