NSP WING FOIL 6´10 PRO

Alkaen: 950.00 SIS ALV 24%

NSP AIRWING 5.0 BLUE

NSP Airwing. This very accessible, lightweight wing is the ideal accessory for foilers, SUPers and surfers wanting to increase their time and skills on the water. The geometry of the NSP Airwing delivers smooth power, stability and flowing handling. It invites you to experience new watersport sensations. Learn more about the NSP foiling system from the Airwave Matrix Comparison chart.

NSP HYDROFOIL AIRWAVE 70CM 1700CM2 SET

AIRWAVE 1700 FOILISETTI

Airwave 1700 -setissä yhdistyvät prepreg-hiilikuidun ja anodisoidun alumiinin korkean luokan suorituskyky ja kestävyys. Siipien, maston ja rungon suunnittelu on kehittynyt lukuisien iteraatioiden myötä. Tästä on syntynyt yhdistelmä vakautta, kestävyyttä ja suorituskykyä erinomaisella hinta-laatusuhteella. Katso NSP UKK: NSP Airwave FAQ.

FREEWING AIR V2 5M TEAL AND PINK

Airush x Starboard FreeWing AIR V2 on suunniteltu kaiken tasoisille käyttäjille. Etuikkuna on suunniteltu niin, että näet selkeästi, minne olet menossa. Isompien kokojen uudet takaikkunat takaavat turvallisuutesi samalla, kun pidät hauskaa vesillä. Keskimmäinen strutsi on erityisen leveä, etustrutsin kiinnityskohdasta, mikä tekee liitoksesta jäykän lisää tehoa ja vakautta. Tämä tekee leijasta helpommin ohjailtavan.

Varasto loppu

Varastossa Kalajoella, heti toimitukseen

SUP/WING FOIL PRO

SUP Foil Pro on NSP:n erityisesti SUP- ja siipifoilaukseen kehittämä foililauta.

SUP/WING FOIL PRO

SUP Foil Pro on NSP:n erityisesti SUP- ja siipifoilaukseen kehittämä foililauta.

Tämä uuden sukupolven SUP- ja siipifoilauksen lautamalli sisältää juuri ne tunnustetut SUP-foilauksen avaintekijät, joita kehittämällä lautaa on parannettu suuresti. Edistyneen tuotekehittelyn ansiosta foili kulkee myös pinnan alla vaivattomasti ja lauta nousee vedestä foilaamaan aikaisessa vaiheessa ja kevyesti.

Edellisen sukupolven mallit ovat useimmiten tasapohjaisia runkoja. Niihin verrattuna SUP Foil Pro:n paranneltu muotoilu tuo lautaan selväpiirteisen stringerin myötä puhtaan suoraviivaista suorityskykyä ja täysin uudenlaisia ajokokemuksia niin keskitason foilaajille kuin eksperteille.
________________________________________

SUP Foil Pro Design:

• Riittävästi kelluttavuutta ja vakautta, mikä saa ajon tuntumaan miellyttävältä myös silloin, kun lauta ei foilaa.
• Laudan muotoilu tuo lautaan aikaisen plaanin ja saa laudan nousemaan lentoon vaivattomasti. Laudassa on myös erinomaiset SUP- ja siipifoilausominaisuudet.
• Suoraviivaista tehokkuutta silloin, kun lauta ei foilaa. Muotoilu tuo lautaan eteenpäin vievää voimaa, oletpa sitten suppaamassa tai kiteilemässä.
• Laudan etuosan muotoilu on kehitetty välttämään vedenpintaan tarttumista silloin, kun lauta koskettaa pintaa. Tämän ansiosta lauta nousee nopeasti takaisin lentotilaan.
• Laudan tilavuus jakautuu siten, että lauta pysyy entistä paremmin tasapainoisena (minimoitu swing-weight), kun ajat foililla. Tämä mahdollistaa nopeammat käännökset ja jiippimanööverit.
• Lämpömuotoiltu EVA-kansipäällyste, perän leikkaukset (kick-tail) ja kanttien muotoilu (side wedges).
• Ohje foilin asetuksille tuplaurilla.
• Useita eri inserttejä jalkalenkeille laudan keski- ja peräosissa.