CUBE ATTENTION SL 22 M REVERSEBLUE

1,149.00 SIS ALV 24%

Varasto loppu

Uusi Attention SL 2022 varastaa takuulla valokeilan päivitetyllä ulkonäöllään. Pyörän käsittely polulla on helppoa, sillä RockShox Judy Silver Air joustokeula tasoittaa kivet ja kannot. Pyörä on varustettu Shimanon legendaarisella ja luotettavalla XT 1×12 vaihteistolla. Pyörässä on myös Shimanon voimakkaat hydrauliset levyjarrut ja leveät 2.25 tuuman renkaat viimeistelevät paketin.

CUBE Attention SL 2022 maastopyörä

Uudistettu Attention SL on ulkonäöltään erittäin tyylikäs ja virtaviivainen. Maastopyörään saa helposti kiinnitettyä seisontatuen ja pyörässä on integroidut kiinnikepisteet ACID lokasuojille ja tavaratelineelle. Päivitetty geometria sisältää matalamman yläputken sekä kartioidun emäputken, jotka tekevät pyörän käsittelystä helpompaa. Sisäisesti kulkevat vaijerit ovat suojassa mudalta ja pyörään mahtuu leveät 2.25 tuuman renkaat. Kun taidot kehittyvät, saa pyörään halutessaan lisättyä hissitolpan.

Minkä kokoinen CUBE-pyörä on minulle sopiva?
Katso CUBE pyörien ohjeellinen kokotaulukko. Myyjämme auttavat sinua valitsemaan sopivan kokoisen pyörän, asioit sitten kivijalkamyymälässämme tai verkkokaupassamme. Kun tilaat pyörän verkkokaupastamme, otamme sinuun tarvittaessa ennen lähettämistä vielä yhteyttä ja varmistamme, että pyörä on sinulle oikean kokoinen.