CUBE ATTENTION 22 XL INDIGOBLACK/BLACK

1,049.00 SIS ALV 24%

Varastossa Kalajoella, heti toimitukseen

Uudistetussa Attention 2022 etujousitetussa maastopyörässä on RockShox Judy Silver Air joustokeula 100 mm liikematkalla sekä Shimanon erittäin luotettavat Deore 2×11 vaihteet. Pyörässä on leveät, 2.25 tuuman renkaat sekä voimakkaat Shimano MT200 hydrauliset levyjarrut. Kirsikkana kakun päällä, pyörässä on joustokeulan etälukitus ja pyörään on mahdollista vaihtaa hissitolppa.

CUBE Attention 2022 maastopyörä

Uudistettu Attention on ulkonäöltään erittäin tyylikäs ja virtaviivainen. Maastopyörään saa helposti kiinnitettyä seisontatuen ja pyörässä on integroidut kiinnikepisteet ACID lokasuojille ja tavaratelineelle. Päivitetty geometria sisältää matalamman yläputken sekä kartioidun emäputken, jotka tekevät pyörän käsittelystä helpompaa. Sisäisesti kulkevat vaijerit ovat suojassa mudalta ja pyörään mahtuu leveät 2.25 tuuman renkaat. Kun taidot kehittyvät, saa pyörään halutessaan lisättyä hissitolpan.

Minkä kokoinen CUBE-pyörä on minulle sopiva?
Katso CUBE pyörien ohjeellinen kokotaulukko. Myyjämme auttavat sinua valitsemaan sopivan kokoisen pyörän, asioit sitten kivijalkamyymälässämme tai verkkokaupassamme. Kun tilaat pyörän verkkokaupastamme, otamme sinuun tarvittaessa ennen lähettämistä vielä yhteyttä ja varmistamme, että pyörä on sinulle oikean kokoinen.