CUBE AIM PRO 21 M BLACK/BLUE

579.00 SIS ALV 24%

Varasto loppu

CUBE Aim Pro maastopyörä 2021 on täydellinen off-road pyörä aloittelijalle. Hydraulisten levyjarrujen ansiosta pyörä pysyy hallinnassa kaikilla alustoilla, säässä kuin säässä. 100mm joustokeula tekee ajosta miellyttävämpää kuoppaisilla kaduilla ja kivisillä poluilla. Shimanon legendaarisen luotettavan vaihteiston avulla jyrkätkin nousut sujuvat kevyesti.

CUBE Aim Pro 2021 etujoustomaastopyörä

Aimilla pyöräileminen on aina kivaa, sillä pyörän ohjaus on tarkkaa ja se kiihtyy vaivattomasti. 6061 alumiinista valmistettu runko on kevyt ja kestävä. Vaijerit kulkevat kätevästi rungon sisällä ja Agile Ride geometria takaa, että pyörän käsittely on varmaa ja ketterää. Aimin saa helposti muutettua myös muihin käyttötarkoituksiin, sillä pyörässä on valmiit kiinnityspisteet tavaratelineelle ja lokasuojille.

Minkä kokoinen CUBE-pyörä on minulle sopiva?
Katso CUBE pyörien ohjeellinen kokotaulukko. Myyjämme auttavat sinua valitsemaan sopivan kokoisen pyörän, asioit sitten kivijalkamyymälässämme tai verkkokaupassamme. Kun tilaat pyörän verkkokaupastamme, otamme sinuun tarvittaessa ennen lähettämistä vielä yhteyttä ja varmistamme, että pyörä on sinulle oikean kokoinen.