Severne Synergy 4.3 rikipaketti

695.00

Ei tällä hetkellä varastossa

Synergy Rig on suunniteltu tekemään purjelautailun ensikokemuksistasi mahdollisimman helppoja ja nautinnollisia.

Synergy on helpoin ja vaivattomin tapa aloittaa purjelautailu!

Synergy Rig on suunniteltu tekemään purjelautailun ensikokemuksistasi mahdollisimman helppoja ja nautinnollisia. Toisin kuin muut rig-paketit, Synergy ei ole pelkästään edullinen, vaan se on kehitetty alusta alkaen helpottamaan purjelautailun aloittamista. Kaikki osat sopivat täydellisesti yhteen, joten voit unohtaa monimutkaiset asennukset ja keskittyä hauskanpitoon.

Ominaisuudet:

  • Kevyet ja tekniset materiaalit: Synergy yhdistää kevyet materiaalit ja teknisen toiminnallisuuden yhdeksi helposti koottavaksi paketiksi, joka sopii kaikille.
  • Helppo rigata: Purjeessa on askel-askeleelta etenevä kokoamisohje, mikä tekee Synergyn rigauksen nopeaksi ja vaivattomaksi, maksimoiden aikasi vesillä.
  • Yksinkertainen käyttö: Jokainen Synergy-sarjan purje rigataan omalla mastolla ja puomilla, joten puomin tai jatkeen säätämiseen ei tarvitse käyttää aikaa.
  • Kestävä ja värikäs Dacron: Synergy Kids ja Junior -koot on valmistettu kirkkaanvärisestä, kestävästä Dacron-materiaalista. Ne käyttävät pienikokoisia komponentteja, jotka sopivat ergonomisesti pienemmille käyttäjille.
  • Täydellinen paketti: Synergy on valmis käytettäväksi suoraan paketista ilman aiempaa purjelautailukokemusta.