SEVERNE 22 SYNERGY RIG 4.3

500.00 SIS ALV 24%

Varastossa Kalajoella, heti toimitukseen

SEVERNE SYNERGY on nykyaikainen ja samalla helppokäyttöinen purjelautailijan purje täytenä pakettina. Pakettiin sisältyvät purjeen lisäksi masto, mastonjatke, mastonjalka, puomi ja nostonaru.

SEVERNE SYNERGY on nykyaikainen ja samalla helppokäyttöinen purjelautailijan purje täytenä pakettina. Pakettiin sisältyvät purjeen lisäksi masto, mastonjatke, mastonjalka, puomi ja nostonaru. Eli kaikki, mitä tarvitset purjeen rikaamiseen käyttövalmiiksi! Synergy on erinomainen purjevalinta sekä ensimmäiseksi omaksi purjeeksi että esimerkiksi mökkikäyttöön, tai kun haluat helposti säilytettävän ja koottavan purjekokonaisuuden. Toisin kuin muut rikipaketit, Synergy ei ole ainoastaan edullinen. Se on suunniteltu perusteista lähtien tekemään ensimmäisistä purjelautailukokemuksistasi mahdollisimman helppoja. Rikin eli purjekokonaisuuden osat sopivat toisiinsa mutkattomasti ja purjeen kokoaminen käy vaivatta.

Synergyssä yhdistyvät kevyet materiaalit ja tekninen toimivuus pakettina, jonka jokainen osaa rikata valmiiksi. Synergy-riki tulee kätevässä kantolaukussa, jossa jokaiselle rikin osalle on oma, nimetty paikkansa. Kantolaukun päälle on painettu myös rikausohjeet, joiden avulla kokematonkin surffaaja saa purjeen käyttövalmiiksi. Synergyllä käytät vähemmän aikaa valmisteluihin rannalla ja enemmän aikaa surffaamiseen vesillä!

Jokainen Synergy-purjekoko tulee omalla mastolla ja puomilla. Näin sinun ei tarvitse säädellä puomin ja mastonjatkeen pituutta, vaan kaikki osat ovat valmiiksi oikeissa mitoissaan.

Loistava valinta myös WINDSUP lautaan!